Weird bug with blocks... [CLOSED]

Use this template to make awesome bug reports:

Your username:
Stylishpoopemoji33
What kind of device are you using?:
IPad 6th gen

1 sentence description of the problem (I was doing _________, and then __________ happened):
I was coding, and I pressed play while moving through the blocks, and the blocks stayed.
Steps that the Hopscotch team can take to reproduce my problem every time:

  1. Create a project
  2. Scroll through the block options, and press play at the same time
  3. Blocks should stay…
    ….

I expected this to happen:
Normal

But instead this happened:
Blocks stayed

Here’s a sweet screenshot:

@Ana @awesomeonion @Rodrigo

7 Likes

have you tried double tapping home button, swiping up and opening HS again?

when did your school update HS last?

4 Likes

It’s easy to get rid of. You just go into the editor again, scroll around, tap play, and it’s gone. Also, I’m all updated.

3 Likes

if you did the new update that’s probably why

@Awesome_E

5 Likes

It happened to me before the new update (and still happens).

3 Likes

it did?

hmm IDK then!

have you tried changing your webplayer version?

3 Likes

Nope

2 Likes

Happens sometimes

2 Likes

I have had this. It happens when the block is still loading and you hit play too fast.

2 Likes

This happens to me sometimes too.
Same as with tankt

3 Likes

This happens with me, too. It’s just a glitch. Replay the project (go on the editor first, then play), and they’ll go away.

1 Like

This has happened to me with the new update!

2 Likes

Ah, just edit and then play again and it should go back to normal. This has happened to me when I go off a project!
Edit: yeah basically what void said

2 Likes

That happens go back to the editor and get out of the object

2 Likes