Scene Parameter Bug – New Update (OPEN)

I think I’ve found a bug with the parameter. Having used these blocks before this update, it’s definitely changed.

So, the set scene block has the scene parameter, right?

Here’s what happens:

  1. I tap the scene
  2. The first time it gets put in, the scene text stays invisible.
  3. After I exit the block, it looks normal.
  4. When I change the parameter again, it sometimes goes invisible and sometimes fades in and out.
  • However, if I delete an existing parameter (after reentering the block) then put another one in, it works as intended; the parameter moves into the bubble, the block exits, and the text is there.

Minor visual glitch but thought I’d point it out. It’s great that tapping the bubbles works again, as they didn’t in the previous update. Lmk if you want a screenshot

15 Likes

There’s a reason it’s in beta

2 Likes

There is, and it’s to catch bugs early on too, although there will be bugs which is why they have the beta as well.

2 Likes

That’s why I said it’s in beta for a reason

2 Likes

ok good

2 Likes

Awesomeonion still told me to make this a topic :wink:

1 Like

I figured, that’s why I didn’t go too much into the details

1 Like

Would you please provide screenshots?


What does lmk mean?

Let
Me
Know

1 Like

Lmk
Let me know

1 Like

Can someone else who has the beta editor confirm this bug? I think it might be an issue with a project that has the json edited

4 Likes

Sure.
Gimme a sec

2 Likes

It’s happening in the beta editor too @awesomeonion and is a legit bug.
I’d send a gif or video or something but I can’t

2 Likes

It’s the same scene parameter. Or at least it should act the same. Selection works, it’s just a visual bug.


FearlessPhoenix has also confirmed that this is the case

1 Like