Regular Problems?

regular
trust_levels
forum
glitch

#1

Hey peeps!
My summary says I've been on for 50 days, think I've met other requirements.
Why am I not getting the Regular badge?
Thanks!
Leaders:
@KiwiCute2016
@t1_hopscotch
@BuildASnowman
Please tell me my requirements.


#2

How many times have you been flagged?


#3

You might've not read enough posts, posted enough posts, or other things.


#4

Once for spam, I think. I hope not 5 yet!


#5

Okay probably what @CreativeCoder said!


#6

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#7

You have to be active for 50 days. You may have been flagged, not replied enough, or not read enough. Don't worry- you'll get there!


#8

Nope, it's changed to 50 by admins


#9

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#10

It's default to 100, but THT changed it to 50


#11

Actually, I believe I've been flagged once for spam only.


#12

I've been on for over 50 days!


#13

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#14

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#15

I need leaders to tell me my regular requirements.
@t1_hopscotch
@BuildASnowman


#16

@Intellection74, only got one! I think


#17

Fyi, Kiwicute can't check requirements 'til she gets mod status


#18

SabotageWarning's Flags =


#19

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.


#20

You have been on for 49/50 days and and read 608/713 required topics. You are so close!