Pictures Won't Upload


#1

*Use this template to make awesome bug reports:

Your username: Snoopy

What kind of device are you using?: iPhone 5s

1 sentence description of the problem (I was doing _________, and then __________ happened):
I was uploading a picture, and it wouldn't work. The uploading loading signal is still there, and it's at 0 %, and it's been there for a long time. It's taking the space up of the upload button so I can upload anything.
Steps to make the problem happen:
1. Click Upload
2. Upload Picture :3
….

I expected this to happen: Picture would upload.

But instead this happened: Picture did not upload. :3

Sorry, this is making me laugh! :3

Here’s a sweet screenshot:
I can't upload anything! So I can't give a screenshot. ;-;


#2

Oh, I experienced that on an iPod 5th Gen. Try using the desktop site.


#3

It will work. Even if you tap it. Just exit out of the tab if you want it back and it will work fine


#4

@PopTart0219
Could you explain better? It's still on my screen right now even if I'm not on the post. Also, it won't let me click it.

I'm on a phone so I'm not used to the forum with this layout.


#5

Close the tab, then go back in, then be in the post. It should have the upload button down on the bottom to upload yo photos


#6

Oh i get this too... What I do is refresh


#7

That happened to me. Soft reset your iPad by holding down the power button


#8

I got my iPad back! :D
But, thanks for replying!
I'll definitely use this trick next time!


#9

But it gets stuck sometimes


#10

And by that I mean a lot of times