Odd Logging In Bug

Whenever I try to log into my account, this comes up! I am connected to the internet, though. Is there a problem with my iPad or is this a bug? I’m really confused. Can someone please help?

11 Likes

Your in sign in...

1 Like

No, I'm in the 'I already have a profile' area.

Edit: @ValueGamesStudio, can you please deliver the OMTL?

Ok, umm, this is most likely a bug, but I am no tech wiz. The servers to sign in for Hopscotch may be down right now. Not sure.

:neutral_face:

2 Likes

Here ya go

OMTL

Nothing here
@BB-Box
@aquaturquoise
@ArtyAnimal
@AvocadoDonts
@AwesomeNachos
@BaconStudios
@BellaWafflez17
@bluedogmc-official
@BubblegumCupcakeMix
@ButterBark
@Candycane
@CatWithABrush
@ChocolateFox
@CodePerfect
@codingkit
@ColourfulBlack
@ConnellCoder
@CreationsOfaNoob
@cupcakemaniac1
@Cutedolphin
@DA-BEASTY
@DiamondDragon
@diss_track_queen
@DMF
@Dylan329
@Ella_13
@EmojisRUs
@Explorer_
@FascinatingTreehouse
@FluffyMarshmellow
@FoodDelivery
@FortatoBuilder
@FunkyGoldfish
@GiraffeProductions
@GLaDOS_On_Da_Forum
@Goku
@happy12345678910
@HappyPerson
@Himynameismeredith1
@IKeudin
@Jess888
@JojoDude
@KarmicSans2
@KawaiiRose
@Kitkat26
@KittyShip
@KoolM123
@KVJ
@Mei-The-Riolu
@MiiR_legend
@minioncandy
@MudFlowerCat
@Murphy1
@NeoPixel
@Paige1212
@Paydent12
@PerfectPanda24
@PianoGorilla2006
@Potter_Head
@PumpkinGirl
@Puppylulu
@PurpleStorybook
@Rainboom
@Refugeecat123
@RubyStars
@ScarySweetheart
@Sensei_Coder
@Silverdolphin
@SnowGirl_Studios
@StarryDream
@Steelhooves
@StRiKe_Charler123
@Sugarisyummy
@TheDrawer
@Themasterofairjitzu
@treefrogstudios
@TrevCoding
@Valgo
@ValueGamesStudio
@Vortex.inc
@waddlemarco
@WasIdealessHere
@weathercats
@William04GamerA
@Yellow_Mellow
@YuxinaYammy
@Zachyswag

2 Likes

Please use the updated version, I took myself off.

2 Likes

Thank you!! :)

@CrookedCat6519, maybe, and thank you.

3 Likes

Oh okay

2 Likes

That's really weird!
I have had it happen, but I was actually offline

1 Like

Interesting...

Maybe I should reset my WiFi?

I'm not very good with technology ://

2 Likes

Or you could restart your iPad...
Idk

1 Like

I've done that many times,, it doesn't work. :P

Smoltatopai try these: closing the app, turning off device and turning on again, reset wifi, give Hopscotch a break (30 minutes, an hour?)

1 Like

Hi
@BerryFOX!
The same thing happens to me!
So can you tell me what device your using and what IOS version your on if so that would be really helpful!

2 Likes

@BerryFOX Try closing the app completely then logging in again...

1 Like

Did you enter the app without Wi-Fi/3G/etc and just turned it on after entering the app?

2 Likes

I believe I'm using an iPad Air 2.

Thanks for the tips, @lollypopcorn!! :D

3 Likes

I am using my iPad Air 2

1 Like

Please use the current version. I was not tagged in that.

3 Likes

Your welcome smoltatopai!

Anything for you :D

1 Like