Keyboard not showing up when tapping “New Variable” [CLOSED]

Use this template to make awesome bug reports:

Your username: Arcade Grounds.

What kind of device are you using?: iPhone XR, iOS 13.6.1

1 sentence description of the problem (I was doing _________, and then __________ happened): I tapped “New Variable” then the keyboard show up

Steps that the Hopscotch team can take to reproduce my problem every time:

  1. Tap “new variable”

….

I expected this to happen: The keyboard show up

But instead this happened: The keyboard doesn’t show up

Here’s a sweet screenshot:

4 Likes

Idk if someone made a topic like this

1 Like

Doesn’t*

1 Like

Hmm… strange. I do not have this issue, however. Does it happen to you every time?

Also, if you knew you made a tiny mistake in your Original Post, why didn’t you just edit it in instead of correcting yourself via post?

2 Likes

yep

I can’t
the limit EXISTS

1 Like

Ok, understandable. Hope your issue is fixed soon. Have you tried restarting? Hard restart? Close and re-open the app?

2 Likes

Weird
Strange bug there

2 Likes

Agreed. I’m guessing it happens to some people, even with a relatively modern device.

3 Likes

@ArcadeGrounds, you could try updating your device to iOS 13.7 (if possible), but I doubt this will fix the issue… regardless, it’s worth a try…

2 Likes

has this happened more than once? It might just be a glitch

2 Likes

For ArcadeGrounds? Yes.
It hasn’t happened to me yet…

2 Likes

This has never occurred to me… strange.

I hope this can be investigated and fixed if it is a bug.

3 Likes

Hasn’t happened to me either.

1 Like

Nevermind—reinstalled the app and it works nicely
Just clive/delete this lol

1 Like

Glad your problem was solved…

2 Likes

That’s oddddd. Dunno never happens to me? Let’s hope not that’s a bad glitch

1 Like

Hmm confusing…
hmm, how can i make that clip without YouTube…

1 Like

Ok, why does the title say closed? I have experienced this before

@FRENCH_WAVE123

But y lol, I’ve had this happen too me for years, and I’ve deleted it and reinstalled over that time lol