I get a lot of bugs in my code

I have no idea why this is so weird

9 Likes

Can you explain more?

5 Likes

Is this in a Hopscotch project, and if so, can you provide a link to it?

6 Likes

Ok, what is the bug you are getting?

Can you provide a broken link to your project?

example:

https: //c. gethopscotch. com/p/<UUID>

or https://c.gethopscotch.com/p/<UUID>
UUID = your project’s UUID

I will fix the link for you

4 Likes

I’m a basic user so I can’t do links sorry

3 Likes

I can’t do links sorry but it’s a failed pixel art

2 Likes

put a space somewhere in the link and then post it

4 Likes

It won’t let me do it (with space inside it it doesn’t work)

2 Likes

put two—between the get and hopscotch. and com

2 Likes

Your link must not appear blue in the preview for it to work. We know you cannot post links normally.

3 Likes

Name of project please? What is your HS username?

If the project is a draft, you must find a way to post a link here, as we cannot see it otherwise. Maybe just tell us the UUID (the characters that appear after the /p/).

3 Likes

Hey user in HS is “BG Studios (ᵔᴥᵔ)”

2 Likes

I saw, but their failed art might not be published.

3 Likes
3 Likes

Oh okay than

2 Likes

Here you go.

3 Likes

Basically timing is what is causing this to happen. Simply put a wait seconds 0 before the change X by, and it will work correctly.

4 Likes

Ok, thank you

2 Likes

I provided a post which tells you how you can post a link with a different format so it goes through. Long story short though, paste, select, and press </>

Edit: nvm I see the link.

4 Likes

Like this? https://c.gethopscotch.com/p/11qlt6z3pd

3 Likes