Following tab broken (3.45.x)

  • It’s also broken for me
  • It’s not broken for me

0 voters

9 Likes

On multiple devices, different accounts, tried logging out and back in, relaunching app, and reinstalling.

8 Likes

the following tab has broken time’s for me

3 Likes

I see no tab, how featured the tab I will see?
(And some time ago I could see the tabs, and the following tab was alright)

1 Like

It wasn’t working but now it’s started again

2 Likes

Huh, works fine for me

2 Likes

What do you mean when you say ‘broken’? I ask because it could be broken in many different ways. Is it just not loading? Is it not showing any projects? Did it disappear?

1 Like

“Sadface could not load community”

3 Likes

Okay. Then this has happened to me before, but it is not happening currently. Tbh, there is not really a fix to this. You just have to wait a few days.

That’s possible, but it’s still a bug then

1 Like

Yes it is. I have sent several emails to THT concerning similar problems,

1 Like

It’s still broken for both my main and iPhone accounts.

4 Likes

huh, its working for me

1 Like

It works on a third account for me but that doesn’t make this any less of a bug

3 Likes

Agreed, I wonder why it’s inconsistent though

1 Like

Maybe related to the infamous “no internet connection” going on?

1 Like

How Is it broken ?

1 Like

On several accounts, the “Sadface, we could not load the community” message shows up. Doesn’t happen for everyone but a bug regardless. (@Elizabeth?)

2 Likes

Since yesterday, this has been happening to me occasionally with all the tabs. I don’t think it’s bad wifi connection.

2 Likes

A lot of times when I open the app, the community doesn’t load (published, notifs, and all the channels except featured. Not master piece🤷🏽‍♂️) After reopening app it usually works again

1 Like