Bug with Set Image, and Set Color [CLOSED] ( π˜‹π˜Άπ˜±π˜­π˜ͺ𝘀𝘒𝘡𝘦 )

Use this template to make awesome bug reports:

Your username: TheDeliciousOrange

What kind of device are you using?: IPad Gen 6

1 sentence description of the problem (I was doing _________, and then __________ happened):

I was trying to set the color of an emoji, using the Set Image (Blank) And then Set Color (Random), But when the Set Image Block came into effect, my game froze.

Steps that the Hopscotch team can take to reproduce my problem every time:

  1. When game starts wait 5000 milliseconds Set Image (leave empty)
  2. If there is any motion in the project it will stop.
    ….

I expected this to happen:
I expected it to change colors as it used to

But instead this happened:
It froze my game

Here’s a sweet screenshot:
Umm, it’s hard to get one of this, as pictures are frozen anyways.

4 Likes

First reply

1 Like

which draft is this?

lemme see if the same thing happens to me

3 Likes

I think AwesomeE made a topic about this BUG, set image blank or set text blank froze the draft if you have the latest update or smth

2 Likes

I tried this and it just loaded and never started

Yeah AE did

It’s just with the blank image

2 Likes

Thanks, I already reported this AND have a fix for this


@TheDeliciousOrange

@FearlessPhoenix clive?

thanks!

1 Like

I’m not on cliving duty btw.

And I saw, this doesn’t need to be clived yet

3 Likes

My bug topic is the same thing (first link) @FearlessPhoenix

Ik.
You also added the solution.

Let tdo see it and get the fix and then I’ll clivecate

2 Likes

Ok, makes sense

1 Like

You can clivicate

1 Like